Nak sambung belajar?

Salam,

Errmm..Camne nak ckp dengan korang ek
Yang sebenarnye saya ni tak ready lagi untuk masok "u"
Rasa cm U ni ape? kenape kena blaja kat sne?
Ape yg boleh buat kat sne? Nak buat ape kat sne?
Kena ke pergi sne? Oh man! *kenapa aku macam ni?*
Okay..sekarang saya hanya perlu pikir positip
Pikir semua nya akan baik dan seronok di :

Saya dapat Kampus Shah Alam
Agak dekat lah dengan rumah boleh gak balik tiap2 minggu
Hhmm..dulu sya lah orang yg paling ter-over excited tau nak masok u ni
Sekarang rase cm "=.=" get a life now!
Takpe lah papepon saya akan menyiapkan diri
Dan buat2 excited nak pergi sana
Sebab biasanya kalau kita buat2 kan nnt betul2 jadikan
So..berilah sye peluang untuk buat2 excited k :) hahaha

4 sweet voices :):

Cik Akma said...

owh, kte bakal coarsemate yer..
nice to meet u too, Sofea.. (",)

Pea :) said...

Call me Suraya :) see u next week :D

Cik Akma said...

yeah, sure!! anyway, just call me Akma.
yup. then, i`ll try to find u there soon k..

Pea :) said...

:)