Kawan saya Pudin yang gila!

Salam,

Haiihh...saya ade sorang kawan baik ni
Dye ni sebenarnye lagi biol dari saya
Dulu sejak baru2 kenal lah kan dia ni pendiam haa
Antare kami berlima dia paling diam
Afham paling bongok, Saya paling comel
Briee paling garang & Jieha paling baik
Sekarang ni si Asyhrafuddin ni paling bengong dah skrg
Entah ape tah ubat yg dia mkn sampai jadi cmni
Suka sgt menyakitkan hati!
Cer tgok ni


Sakit tak hati kalau dia ckp cmni!?
Memang nak kena bagi penyepak je kalau jumpe ni!
Memang next time kalau jumpe mmg rasenye pecah doe kepale
Tapi betul lah..ape ek dia mkn sampai bengong cmni?
HAHA..dulu ade lah SIKIT!
sekarang taktahu cmne leh terok lah kebengongan die ni :P
HAHA..Weyh Puding! Aku tgah ckp pasal kau ni
Bace lah bace lah :P HAHAHAHA
Tapi sebengong-bengong dia kawan saya jugak
Eh silap, kawan baik saya jugak Insyaallah dunia akhirat
HAHA..tapi dia jadi cmtuh sbb kwn dengan sape?
Dengan tuan punye blog ni lah! HAHAHAHA

Thanks :)

4 sweet voices :):

OkA said...

atoi..
terserlah da kebengongan aq..
haha..
likex2..
thnx piea... ^^

Pea :) said...

HAHA...kau ngaku bengong? yeah..aku tak silap tulis lah ni!
HEHEHE! Wc pudin :)

Sirin Zailani said...

hahaha. aku pun dah pening baca IM pudin tu hahaha xD

Pea :) said...

Haha..kan2? tak ke sengal dia gi tulis cmtuh! haihhh..pudin pudin -.-