Asasi Undang-Undang

Salam,

Alhamdulillah saya dpat ke Uitm
Tadi mase nak bukak check berdebar2 hati taktahu ape yg akan dpt
Rupanya Alhamdulillah debaran dah berakhir
Saya dpat pilihan pertama saya!
Dan siape yg sangke tadi saya menjerit cm orang gila
Siyesly adik yg tgah siap pergi sekolah pun semua lari naik atas
Terkejot dengar saye jerit tetibe.. :p
Ehem2..saya budak Uitm :P hAHHAHAHA
Excited gila ni haaa
Papepon saye doakan yg lain2 tu sume pon dpt ape yg korang nk k
Good Luck semua!
Untuk sesape yg nak check! Boleh lah ke
http://upu.mohe.gov.my/

TAK JADI LAH KITE PERGI TINGKATAN 6! AHHAHA

Tetibe ASASI UNDANG2 Punya search naik pulak
Kalau ada sesiapa nak tanya pasal course or apa2 pasal uitm meh sni
Tinggalkan komen, insyaAllah saya balas :)
ANd yeah, kalau ada yg tanya asasi undang2 ni best ke tak?
Memang BEST!! Tapi tak tipu susah nak mati. hee

4 sweet voices :):

Sirin Zailani said...

makcik! congrats! hihi :p

Pea :) said...

Thanks sirin :) kau cmne?

Sirin Zailani said...

welcome :D aku dapat asasi sains pertanian kt upm. dapat first choice aku hihi. alhamdulillah :)

Pea :) said...

Cool la..aku pon first choice :)